Great vacancy Business Analyst – Data Insights hiring now

Applicant Portal

:

Job Details: Business Analyst – Data Insights

Full details of the job.

    
Business Analyst – Data Insights
VN119
permanent
Full Time
EUR
Competitive
Vacancy Summary 
 
VIQTOR DAVIS is op zoek naar een Business Analyst met minimaal 3 jaar ervaring met projecten op het snijvlak van Front-End Business Analytics, Datawarehousing en Data modellering. Heb jij het in je om in een multidisciplinair projectteam de rol van Business Analyst op je te nemen en er zorg voor te dragen dat de klantwensen op een goede manier vertaald worden naar de technische oplossing? Neem dan contact met ons op! 
 
Wat ga je doen als Business Analyst? 
Bij de business unit Data Insights werken wij in multidisciplinaire projectteams voor onze klanten om oplossingen neer te zetten op het vlak van: 
 • Front End Analytics: data visualization, data story telling en mobile app development 
 • Business processen: data modeling en business analyse 
 • Organisatie advies: opzet Data Analytics Competence Center, Managed Self Service BI 
 
De Business Analyst brengt de wens van de klant in kaart, praat met applicatie specialisten en eindgebruikers om de deliverables en bijbehorende specificaties boven water te brengen. Zet met zijn collega’s de functionele en technische oplossingsrichting op en zorgt samen met het projectteam voor de juiste uitvoering en implementatie. 
 
Wat breng je mee? 
 
 • Minimaal 3 jaar ervaring op het gebied van Business Analytics 
 • Ervaring en kennis van: 
  • Front end tooling: Power BI / Cognos Analytics  
  • Datawarehousing, bij voorkeur Microsoft georiënteerd:
   • SQL Server, SSIS, SSAS, Azure
   • Datamodellering: Kimball, Data Vault
   • Informatie analyse 
   • Projectmanagement, Agile-Scrum. 
  • Beheerst de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift. 
  • Goede communicatieve vaardigheden, zowel mondeling als schriftelijk. 
  • Je bent een teamspeler en bent bereid te investeren in je ontwikkeling. 
  • En je hebt de vaardigheid goede relaties op te bouwen en te onderhouden binnen klant omgevingen.  
   
  Wat kan VIQTOR DAVIS jou bieden? 
  Binnen VIQTOR DAVIS word je uitgedaagd om jezelf te ontwikkelen over de focusgebieden van onze specialismen. Zo ontwikkel je, naast jezelf, ook de kennis en kunde van VIQTOR DAVIS.  Daarnaast bieden wij een hele prettige werkplek, VIQTOR DAVIS heeft een modern kantoor in het centrum van Leidsche Rijn. Echt een fijne plek om elkaar te ontmoeten, te werken en te ontspannen. Zo zijn er regelmatig kennissessies, social events en andere leuke bijeenkomsten. Wij bieden je de mogelijkheid om te werken in een snelgroeiende, professionele organisatie binnen een internationale werkomgeving, samen  met enthousiaste en gedreven collega's. Naast deze boeiende werkomgeving bieden wij je een marktconform salaris, vakantietoeslag, onkostenvergoeding, een prima pensioenregeling,  mobiliteitsvergoeding en een goede bonusregeling. 
   
  Geïnteresseerd? 
  Herken jij jezelf in deze vacature en wil je meer informatie over deze functie? Mail of bel mij dan om nader kennis te maken: Michiel.heijl@viqtordavis.com  /  06-15858862.   About VIQTOR DAVIS

  VIQTOR DAVIS is a specialised team of over 350 professionals focused exclusively on business transformation through the effective use of data; a business partner in data science, strategy, governance, management and analytics. We operate in Benelux, United Kingdom and the USA with specialised development centres in Mexico and India.

  At VIQTOR DAVIS we celebrate diversity and recognise that it is critical for our future success. We are working hard to make sure we are inclusive and welcome applications from all backgrounds. 

  We regret that we are unable to accept applications from recruitment agencies.
      
  Previous MonthNext Month
  SunMonTueWedThuFriSat