Great vacancy Graphic Visual Designer hiring now

Applicant Portal

:

Job Details: Graphic Visual Designer

Full details of the job.

    
Graphic Visual Designer
VN064
18 Feb 2020
permanent
Full Time
contract
EUR
Competitive
Utrecht
Netherlands
Ben jij een creatieve Front-end Developer met een passie voor design? Kun jij interactieve online omgevingen maken? En houd je van het ontwerpen van visuele verhalen. Dan is VIQTOR DAVIS op zoek naar jou!
Ben jij een creatieve Front-end Developer met een passie voor design? Kun jij interactieve online omgevingen maken? En houd je van het ontwerpen van visuele verhalen. Dan is VIQTOR DAVIS op zoek naar jou!

Het Data Storytelling team binnen VIQTOR DAVIS breidt uit en zoekt daarom iemand met de technische know-how om onze verhalen visueler en interactiever te maken.
Gecombineerd met tekst en data vormen jouw visuals de basis voor onze data stories. Deze worden gebruikt om meer impact te genereren met data. In het kort: data storytelling is een manier om mensen te helpen data beter te begrijpen en beter te benutten.

Ons verhaal
VIQTOR DAVIS is een internationale organisatie en richt zich op datastrategie, data governance, data management, data science en data-analyse. VIQTOR DAVIS is partner voor organisaties en ondersteunt hen bij hun digitale transformatie door hen te helpen hun gegevens te gebruiken als een strategisch bedrijfsmiddel. We kennen een explosieve groei en willen een belangrijke internationale speler op de datamarkt worden door overnames in heel Europa. Geen jaar zal hetzelfde zijn bij dit dynamische bedrijf

Wat doe je als Front-end Developer bij VIQTOR DAVIS
In deze rol combineer jij jouw technische programmeer skills met je voorliefde voor creatief design. Op die manier creëer jij data stories voor onze klanten. Je bent onder meer verantwoordelijk voor het maken van simpele visuals, mini-websites en infographics. 

Je wordt onderdeel van een klein en hecht team binnen de organisatie en werkt samen met copywriters, UX designers en data-analisten. Het project bevindt zich in de beginfase dus jouw bijdrage heeft direct een grote en positieve impact.

Jouw kwaliteiten
  • Technische Front-end Developer met affiniteit voor Visual design
  • Ervaring met moderne front-end programma’s zoals AngularJS, VUE, React, CSS of vergelijkbaar
  • Ervaring met visual design in Sketch, Illustrator of een soortgelijk programma
  • Jij kunt interactieve en geanimeerde visuals maken Basiskennis van PHP of een ander back-endprogramma is een bonus
  • Jij bent creatief
Wat wij je kunnen bieden
Binnen VIQTOR DAVIS zal jij uitgedaagd worden om jezelf te ontwikkelen en zal jij een doorslaggevende rol hebben in de verdere ontwikkeling van BI binnen het bedrijf. Verder stimuleert VIQTOR DAVIS jouw persoonlijke groei en ontwikkeling. 

Wij vinden het belangrijk dat iedereen zich thuis voelt binnen VIQTOR DAVIS en daarom hebben wij een typisch Nederlands kantoor in Utrecht. Een fijne plek om mensen te ontmoeten, hard te werken en te relaxen. 
Elke maand organiseren wij een borrel en is er ruimte om dagelijks samen te lunchen. Wij organiseren knowledge sessions, tafelvoetbal competities en fun sessions waaraan je kunt deelnemen. Wij bieden jou de kans om te werken binnen een snelgroeiende, professionele organisatie die operationeel is op internationaal niveau waarbij je dagelijks samenwerkt met enthousiaste en gedreven collega’s.
Naast de leuke werkomgeving bieden wij jou een marktconform salaris, 8.33% vakantietoeslag, een uitstekende pensioensregeling, onkostenvergoeding, reiskostenvergoeding, minimaal 25 vakantiedagen en een goede bonusregeling. 

Interesse?
Ben jij de persoon die wij zoeken? Stuur dan je cv en motivatiebrief naar Souad el Bali: souad.el-bali@viqtordavis.com.

Nog vragen? Neem dan contact op met Souad via telefoonnummer +316-19386999. 
 
 
    
Previous MonthNext Month
SunMonTueWedThuFriSat